PGC Evans - G5 Del 5

 
Trots att paret är otroligt lyckliga över deras lilla dotter, så är det just nu bara jobbigt. Två vattenläckor i huset, som kostar pengar dom inte har, och maten har hunnit bli gammal och stinkande. Mitt i det hela börjar Cara må väldigt dåligt igen, ofta mår hon illa och behövder skynda till toaletten. Hon känner igen det hela, men vill inte ens tänka på det. Dom skulle aldrig ha råd med ett tredje barn, dom har knappt råd med två.
Trots det ska lilla Cassie lära sig sakerna hon kommer ha nytta av längre fram i livet, och Jakes födelsedag närmar sig.
 
För att lösa problemet med pengar, blir Jamie tvungen att skaffa ett jobb. Han får ett jobb som diskplockare på stans bistro, med ganska dåligt betalt, men hoppas på att kunna bli befodrad senare.
Det vart dags för Jakes födelsedag, när han nu skulle bli ett större barn. Jamie hade ordnat med en fin tårta, men dom orkade inte hålla i någon fest, utan det var bara familjen där. Jake blev en liten kleptoman när han fyllde år.
Precis som hon trodde, Cara var gravid igen. Det skulle bli tajt om pengar, men endå kunde hon inte låta bli att klappa sig på magen, där en liten bebis väntande.
Trots graviditetet var Cara noggrann med att försöka ge sina barn hon redan har uppmärksamhet, och då Jake var i skolan hela dagarna och sen hade läxor, blev det Cassie hon var med. Hon var själv med henne när Jake och Jamie var iväg till jobb och skola, så dom hade tid för lek tillsammans.
Jamie fick ett samtal om att om han lagade en portion med varmkorvar till en bekant till familjen, skulle dom få lite pengar. Han gick med på det och blev därför tvungen att laga lite varmkorvar, men han hade då inget emot att få spendera ännu lite tid lagandes mat.
Cassie fick en nalle när hon föddes som hon döpt till Travis, och Cara brukar låtsas att nallen kan prata med Cassie. Cassie blir överlycklig och tror verkligen att det är en talande nalle hon har.
Det var när Cassie hade lekt klart och skulle sova, som Jamie kom hem och såg sin fru stå skrikandes i sovrumet. Värkarna var här och Cara var livrädd, trots att det var tredje gången.
Som den bra pappan och mannen han är, gick Jamie och la sig och lämnade Cara skrikandes. Hon missade då att se sin yngsta dotter Lucia, efter Caras tvillingsyster i Sunset Valley, Evans föddas. Lucia föddes klockan 00.25 på onsdagmorgonen, en liten god och lättsovande tjej. Hon blev dock ingen älva, som Cara, Jake och Cassie.
 
Men en arvinge var hon, med Jamies ögon och hårfärg, men Caras hudfärg. Vilket betyder att generation 6 har två arvingar att välja mellan ( Jake, Cassie och Lucia är generation sex, Jamie generation fem.).
/ Tuva
 

Kommentera här: