Four immortal sisters - presentation

Nu kommer presentationen av mina immortal sisters, Alana, Maia, Therese och Ayla :))
Alana Fire
Egenskaper: Flörtig, vänlig, bra på att kyssas, karismatisk och ogillar barn.
Eldsystern är den enda som får lämna huset, med ett undantag, och hon ska bära barnen, som vattensystern sedan får ta hand om. Eldsystern ska träffa männen, men får inte gifta sig eller flytta ihop med någon av dom. Hon får lära sig färdigheterna karisma, gitarr och målning.
Maia Water
Egenskaper: prydlig, perfektionist, kockbegåvning, händig och familjeinriktad.
Vattensysterns uppdrag är att ta hand om dom yngre barnen, lära dom alla grundfärdigheter, mata, leka och byta blöjor på dom, och ta hand om huset. Att städa, laga mat och laga trasiga saker är hennes uppgift och den enda färdigheten hon får lära sig är matlagning.
Therese Air
Egenskaper: bokmal, geni, klumpig, grubblande och ensamvarg.
Luftsystern är den som har mest kunskap och hon ska även läsa böcker för dom yngre och hjälpa dom äldre barnen med läxorna och annat. Hon får lära sig foto, nektarlagning och martial arts(Tror det är kampsport.) (Om man har WA), matlagning, händighet, karisma, trädgårdsarbete och logik, endast från böcker!
Ayla Earth
Egenskaper: fiskare, atletisk, gröna fingrar, älskar naturen och vegetarian.
Jordsystern har hand om trädgårdsarbetet och träningen. Hennes uppgift är att odla mat, som dom sedan får sälja, fiska fiskar och sälja dom och träna barnen i atletisk och Martial arts (Om du har WA). Hon får lämna tomten, för att åka och köpa mat att odla från snabbköpet eller för att fiska (antar jag). Hon får lära sig färdigheterna fiskning, trädgårdsarbete, atletisk och martial arts (WA).
 
Du kan se i mitt förra inlägg var man kan läsa alla reglerna om denna utmaning.
/ Tuva
 

Kommentera här: