Börja om - Del 1

Lana tittar sig runt på båten. Visst visste hon att den var liten, men så här liten trodde hon väl ändå inte att den skulle vara. Huset hon planerat som större, bestod nu utav ett rum, en toalett och ett kök på taket. Ändå vad hon nöjd. Allt var precis som hon ville att det skulle vara, fast mindre. Nu var räkningarna det enda problemet.
Dom hade hon också en lösning för, men det skulle ta ett tag. Hon skyndade iväg till grottan, där det sades att dom kriminella håller till. Lana tittade spänt in i mörkret, innan hon gick in.
Hon pratade med en man vid namn Mateo och när hon gick ut, var han även hennes chef. Hon började på botten, som bete, men hon skulle bestämt ta sig till toppen. Hon åkte sedan hem för att börja dagens träning med styrke.
Sedan joggade hon en bit, innan hon utmattad tog taxin resten av vägen till en liten strand på andra sidan stan.
Så fort hon kom dit, bytte hon till badkläder och hoppade i. Stranden var helt tom, förutom en knubbig man inne på toaletten, och Lana hade havet för sig själv.
Hon visste inte om det var bra eller dåligt. För när hon var själv kom minnena tillbaka, dom hon försökte hålla borta så. Minnena av den tiden.
 
Ganska händelselös och kort första del, men mest för att visa ungefär vem hon är och var hon bor. 
/ Tuva

Kommentera här: